Kate Argent
sumakliavojau : 182 išprievartavo : 2 jus kankinu nuo : 2012-08-05 gyvenu : Klaipėdoj :o
| Temos pavadinimas: Katūška vardu Gretūška Sk. 08 05, 2012 3:23 pm | |
| Hey, you, Ja You. Do you know me? No. It can't be O.O O dabar rimtai :D Aš kaip jūs jau žinot, vardu Greta. Esu kilus iš Klaipėdos ir vis dar ten ir gyvenu. Man 13 metų, nors daug kas duoda man 14-15 metų, nes esu pagal juos labai aukšta ir daili. Turiu: žalias-mėlynas-pilkas su geltonom juostelėm akis. Geras, joa? Man tai jop. Spalva priklauso nuo: mano nuotaikos, apšvietimo, bei paros meto. Dar turiu pakankamai trumpus, rudai-ryžus plaukus. Teisingai perskaitėt: ryžus O.O Na kadangi jie tinka man, tai nesiskundžiu. Turiu bruolį muolį Titą(kurį labai skriaudžiu, visokiausiais būdais), kuriam 7 metukai ^^ Myliu visus gyvūnus, o ypač: kates, erelius, gyvates ir visus labai jau plėšrius padarus ^^ Pati auginu siamo katę: Princesę ir mini Jorkšyro terjerą: Gučį :3 Mėgstu skaityti knygas, piešti žmonių veidus(nors man jie ir nesigauna), myliu muziką, bei šokius. Dirbu su karoliukais, t.y. darau karolius, auskarus ir panašų stufą. Esu beproto draugiška ir faina, nors taip elgiuosiu tik su pažystamais. O su draugais aš esu : kieta, mėgstanti palaidyti nešvankybių ir replikų, būnu linksma, bei krečiu šunybes. Mano favoritai: Megan Fox, Holland Roden, Jared Leto, Matt Bomer, 30 seconds to mars, "True blood", " Twilight", " Teen Wolf" , Candice Accola, Xavier Samuel, Claire Holt, 1D, Una Healy, Ashley Greene ir panašių dalykėlių ^^ Truputuką iš mano fotosesijos :Jūros šventėj": - Spoiler:
[Only admins are allowed to see this image]
Kas nors neaišku, iškilo klausimas? Klausk, tiesiai šviesiai ^^ | |
|
Allison Argent Going to McDonald's for a salad is like going to a prostitute for a hug.
sumakliavojau : 190 išprievartavo : 1 jus kankinu nuo : 2012-08-04
| Temos pavadinimas: Re: Katūška vardu Gretūška Sk. 08 05, 2012 3:56 pm | |
| Labutis! Aš ir turiu ryžus plaukus :D** O pas tave grynai blodiniški ^^
| |
|
Kate Argent
sumakliavojau : 182 išprievartavo : 2 jus kankinu nuo : 2012-08-05 gyvenu : Klaipėdoj :o
| Temos pavadinimas: Re: Katūška vardu Gretūška Sk. 08 05, 2012 3:58 pm | |
| Hey ^^ Negali būti :33 Nei kiek jie ne blondiški O.O | |
|
Allison Argent Going to McDonald's for a salad is like going to a prostitute for a hug.
| Temos pavadinimas: Re: Katūška vardu Gretūška Sk. 08 05, 2012 3:59 pm | |
| turiu tokio blondiniško :DD* manyčiau rudai blondiniški? | |
|
Kate Argent
| Temos pavadinimas: Re: Katūška vardu Gretūška Sk. 08 05, 2012 4:01 pm | |
| Nu nebent rudai-ryži su blondinės prieskoniais? :D | |
|
| Temos pavadinimas: Re: Katūška vardu Gretūška Sk. 08 05, 2012 4:04 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Katūška vardu Gretūška | |
| |
|