teen wolf
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

sex is not the answer. sex is the question. yes is the answer.

Go down 
3 posters
AutoriusPranešimas
Jackson Whittemore
Bitch, please! Your vagina has been used more than google.
Jackson Whittemore

sumakliavojau : 192
išprievartavo : 1
jus kankinu nuo : 2012-08-05
man jau suėjo : 29
gyvenu : trobelėj už kampo

sex is not the answer. sex is the question. yes is the answer. Empty
RašytiTemos pavadinimas: sex is not the answer. sex is the question. yes is the answer.   sex is not the answer. sex is the question. yes is the answer. Icon_minitimeSk. 08 05, 2012 3:38 pm

[Only admins are allowed to see this image]

LABAS RYTAS/LABA DIENA/LABAS VAKARAS
Nors tėveliai mane pavadino Rusnės vardu, internetinėje erdvėje esu geriau žinoma
kaip... ką aš čia šneku, internetinėje erdvėje manęs beveik niekas nežino. Man yra
penkiolika metų ir savo šešioliktąjį (my supah sweet sixteeeeeen) gimtadienį švęsiu
balandžio dvidešimt aštuntąją dieną. Pagal zodiaką esu jautis.Visą sava pakankamai
trumpą gyvenimėlį gyvenu pakankamai nedideliame (pagal du tūkstančiai vienuoliktų
metų duomenis, pas mus gyvena 25 886 žmonės) mieste – Ukmergėje. Nuo šių metų
rugsėjo būsiu devintokė, ir pakeitusi mokyklos aplinką pereisiu į Antano Smetonos
gimnaziją. Mano šeima/giminės/artimieji/draugai sako, kad esu linksmas, draugiškas
ir mielas žmogus. Iš esmės tai tiesa, tačiau kiekvienas turi savo nuomonę apie mane,
ir daugelis tikrosios nepasako. Laisvalaikiu mėgstu klausytis muzikos (turbūt kaip ir
visas šiuolaikinis jaunimas), skaityti knygas (skaitau velniškai daug) ir šiaip daug ką
veikti. Turiu priklausomybę photoshop‘ui (ne kompiuteriui, bet būtent tai programai).
Nors photoshop‘e nesu labai kieta ar šiaip kokia pš masterė, bet jis pas mane įjungtas
visada, kai esu prie kompiuterio. Neįsivaizduoju, kaip būčiau gyvenusi, jeigu nebūtų
buvę Hario Poterio, mat su juo užaugau, ir tiesa pasakius, dar dabar perskaitau knygas
ar peržiūriu filmus. Nemėgstu futbolo, tačiau dievinu krepšinį (dievinu ant tiek, kad
galiu keltis naktimis žiūrėti varžybų). Ateityje norėčiau gyventi Anglijoje arba Australijoje.
Anglija traukai dėl tos šalies karališko didingumo ir ten gyvenančio brolio, o Australija
traukia dėl gamtos ir šiaip. Nemėgstu siaubo filmų, taip pat filmų apie karą bei dramų.
Komedijas turbūt galėčiau žiūrėti 24/7. Manyčiau, pakankamai pripasakojau, jeigu kils
kokių klausimų, visada pasiruošusi atsakyti :)
Atgal į viršų Go down
Allison Argent
Going to McDonald's for a salad is like going to a prostitute for a hug.
Allison Argent

sumakliavojau : 190
jus kankinu nuo : 2012-08-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: sex is not the answer. sex is the question. yes is the answer.   sex is not the answer. sex is the question. yes is the answer. Icon_minitimeSk. 08 05, 2012 3:57 pm

Labutis ^^
Taipogi užaugau su Hariu Poteriu. :D*
Atgal į viršų Go down
https://badasswolf.forumlt.com
Kate Argent

Kate Argent

sumakliavojau : 182
išprievartavo : 2
gyvenu : Klaipėdoj :o

RašytiTemos pavadinimas: Re: sex is not the answer. sex is the question. yes is the answer.   sex is not the answer. sex is the question. yes is the answer. Icon_minitimeSk. 08 05, 2012 4:00 pm

Labas O.O Aš tave žinau :DD Pagal tavo bio, atpažinau tave^^ Iš TC, tu tas kietas bišas O.O
Atgal į viršų Go down
Jackson Whittemore
Jackson Whittemore

RašytiTemos pavadinimas: Re: sex is not the answer. sex is the question. yes is the answer.   sex is not the answer. sex is the question. yes is the answer. Icon_minitimeSk. 08 05, 2012 4:03 pm

A, labuukas, hi5!
K, laabas. kietas bičas? o.O nu kad TC bičas tai teip, bet ne kietas o.O
Atgal į viršų Go down
Kate Argent

Kate Argent

RašytiTemos pavadinimas: Re: sex is not the answer. sex is the question. yes is the answer.   sex is not the answer. sex is the question. yes is the answer. Icon_minitimeSk. 08 05, 2012 4:03 pm

Keitas, keitas :DD Išgelbėjai vargšės Kendės gyvybę ^^
Atgal į viršų Go down
Jackson Whittemore
Jackson Whittemore

RašytiTemos pavadinimas: Re: sex is not the answer. sex is the question. yes is the answer.   sex is not the answer. sex is the question. yes is the answer. Icon_minitimeSk. 08 05, 2012 4:07 pm

supermenas aš B))
Atgal į viršų Go down
Kate Argent

Kate Argent

RašytiTemos pavadinimas: Re: sex is not the answer. sex is the question. yes is the answer.   sex is not the answer. sex is the question. yes is the answer. Icon_minitimeSk. 08 05, 2012 4:09 pm

Tai žynoma ::DDD
Atgal į viršų Go down
Jackson Whittemore
Jackson Whittemore

RašytiTemos pavadinimas: Re: sex is not the answer. sex is the question. yes is the answer.   sex is not the answer. sex is the question. yes is the answer. Icon_minitimeSk. 08 05, 2012 4:13 pm

*proud smile* :D
Atgal į viršų Go down

sex is not the answer. sex is the question. yes is the answer.
Atgal į viršų 
Puslapis 11