Allison Argent Going to McDonald's for a salad is like going to a prostitute for a hug.
sumakliavojau : 190 išprievartavo : 1 jus kankinu nuo : 2012-08-04
| Temos pavadinimas: Good girls are made of sugar and spice I am made of vodka and ice. Sk. 08 05, 2012 4:17 pm | |
| [Only admins are allowed to see this image] Tai vat susigalvojau ir aš save aprašyti, kad visi žinotumėt su kokia čiolę čia prasidedat :D* Niekada savęs neaprašinėju, kadangi dažnai keičiuosi, ir šeip me too iš tokių žmonių kuriems sunkiau save aprašinėti, bet pasistengsiu kiek tik galiu
Esu Toma, kuriai neseniai suėjo 16 metelių. Gyvenu in Panevėžys. Tėip. Muzika. Klausausi visko, bet dažniausiai mano grojaraštyje lankosi Lykke li, Florence and the mashine na kaip supratot, tokio tipo muzikytės. Labai dažnai mėgstu paklausyti lietuviško repo, kartais ir angliško. Stilius pas mane visoks, mėgstu ir aukštakulnius ir kedukus. Bet labiau traukia apdribę, laisvi drabužėliai. Mane labai apibūdina šita daina: [Only admins are allowed to see this link] Žinau.... :D*. Esu serialų maniakė, kadangi labai greitai užsikabinu. Labai dažnai žiūriu ir filmus, mėgstu dramas, mistinius ir psichologinius. Labai nepraeina komedijos. Net nežinau kodėl, galbūt todėl, kad jie labai nuspėjami?. bandau grot gitara, kai kurias dainas jau pagroju ^^. Labai daug keliauju. Net dabar sėdžiu Norvegijoj. Bet ten ir sedėsiu ilgai :D* Prieš kelis metus gan ilgai Airijoj sedėjau. Dievinu kates. Įdealus gyvūnas. Pati auginu šunį ir katę, kaip supratot katė vaikšto kaip Dievas. Šeip geras žmogelis esu, paprasta, ir nuo tėčio paveldėjau humoro jausmą ir bendravimą. Nors to nepasakyčiau. Bet bendrauti ir prisitaikyti man einas gerai. Dažna kaimo lankytoja. :D* Labai norėčiau dirbt modeliu, bet kadangi esu 1.63 ūgio, tai tai lieka tik svajonė. Todėl perėjau prie genetikos. Labai mėgstu šokoladą ir saldainius. Tai galima pavadinti priklausomybe. Esu vienturtė, ir tuo labai džiaugiuosi. :D* Labai nemėgstu valgyt, žinau tai skamba kvailai, bet... Valgau tik vakarienę, nes priverčia o.o. Kažkada nevalgiau dvi dienas visiškai, ir gerai jaučiausi, turbūt skrandis susitraukęs. Kaip matot esu Ryža, ir kartais tuo didžiuojuosi ;D* Galėčiau dar rašyt ir rašyt. maniau kad pritrūks žodžiu, bet pasirodo ne. nelabai manau kad kas nors tai skaitys, taad. Jei yra klausimų klauskit :D* Jei kas norės kokių kontaktų, fb ar dar ko, drąsiai in da PM :)* [Only admins are allowed to see this image] | |
|
Kate Argent
sumakliavojau : 182 išprievartavo : 2 jus kankinu nuo : 2012-08-05 gyvenu : Klaipėdoj :o
| Temos pavadinimas: Re: Good girls are made of sugar and spice I am made of vodka and ice. Sk. 08 05, 2012 4:21 pm | |
| OMG O.O Kokia tu graži ir... kokios mes panašios O.O
Aš taip pat dievinu kates, auginu šunį, esu 163 cm aukščio. Valgau tik vakarienę :DDD Žodelyčiu mes žiauriai panašios ^^ | |
|
Allison Argent Going to McDonald's for a salad is like going to a prostitute for a hug.
sumakliavojau : 190 išprievartavo : 1 jus kankinu nuo : 2012-08-04
| Temos pavadinimas: Re: Good girls are made of sugar and spice I am made of vodka and ice. Sk. 08 05, 2012 4:23 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Good girls are made of sugar and spice I am made of vodka and ice. | |
| |
|